HELSENORGE

Å være god nok

Forelesning/samtale ved Khamshajiny «Kamzy» Gunaratnam og Olaug Bollestad på Bryne videregående skole, 4. oktober 2018 19:00 – 20:30. Gratis entré!


Olaug Bollestad og Khamshajiny Gunaratnam
 Varaordfører Khamshajiny

Khamshajiny Gunaratnam

Varaordfører Khamshajiny "Kamzy" Gunaratnam (A) ble født på Sri Lanka og oppvokst i Oslo. Hun har hatt en rekke politiske verv, blant annet leder i AUF i Oslo og sentralstyremedlem i AUF. 

Varaordføreren har vært representant for Arbeiderpartiet i Oslo bystyre siden 2007 og er dermed i gang med sin tredje bystyreperiode. Hun har tidligere sittet i kultur- og utdanningskomiteen og er nå inne i sin andre periode som medlem av helse- og sosialkomiteen.


Stortingsrepresentant Olaug Vervik Bollestad

Olaug Vervik Bollestad

Stortingsrepresentant Olaug Vervik Bollestad (KrF) født i Strand (Rogaland) er en norsk politiker som representerer Kristelig Folkeparti. Hun er 1. nestleder i KrF, stortingsrepresentant for Rogaland og leder for Helse- og omsorgskomiteen på Stortinget. Bollestad var ordfører i Gjesdal fra 2007 til 2013. 

Hun er sykepleier av utdannelse og arbeidet som leder på Stavanger universitetssjukehus før hun ble ordfører.

Arrangementet er en del av Jæren DPS sitt høstprogram av «Opne førelesningar» og er arrangert av Jæren DPS i samarbeid med Time, Klepp, Hå, Gjesdal og de videregående skolene Tryggheim og Bryne.