Arrangementer

Møter, kurs og aktiviteter

Kommende arrangementer

Heldagsseminar: Personlighetsproblematikkhttps://jdps.no/arrangementer/heldagsseminar-personlighetsproblematikk-2019-09-18Heldagsseminar: PersonlighetsproblematikkPersonlighetsproblematikk ved professor Sigmund KarterudPersonlighetsproblematikk ved professor Sigmund Karterud18.09.2019 06:30:00Kurs og kompetanseutvikling for helsepersonellJæren DPSAmfiet
Poliklinikkenes dag 2019https://jdps.no/arrangementer/poliklinikkenes-dag-2019-2019-10-02Poliklinikkenes dag 2019Den diagnostiske hengemyra. (Mis)bruk av diagnoser. Ved blant andre psykiater Trond Aarre og psykiater Helene Ulltveit-Moe-Eikenæs.Den diagnostiske hengemyra. (Mis)bruk av diagnoser. Ved blant andre psykiater Trond Aarre og psykiater Helene Ulltveit-Moe-Eikenæs.02.10.2019 06:00:00Kurs og kompetanseutvikling for helsepersonellJæren Hotell, Bryne

Faste arrangementer

Introduksjonsseminarhttps://jdps.no/arrangementer/introduksjonsseminarIntroduksjonsseminarIntroduksjonsseminaret har til hensikt å presentere poliklinikkens ulike behandlingsformer slik at du selv kan være med å velge hvilke behandlingstilbud som passer for deg.Det arrangeres fire introduksjonsseminar for pasienter som henvises til poliklinikken ved Jæren DPS pr. år.
Angstmestringskurshttps://jdps.no/arrangementer/angstmestringskursAngstmestringskursMålet med kurset er å øke deltakernes mulighet til å mestre angsten slik at den ikke lengre har herredømmet over livet. Målet med kurset er å øke deltakernes mulighet til å mestre angsten slik at den ikke lengre har herredømmet over livet.
Selvhevdelseskurshttps://jdps.no/arrangementer/selvhevdelseskursSelvhevdelseskursMålet er å lære sette grenser for seg selv og i forhold til andre. Målet er å lære sette grenser for seg selv og i forhold til andre.
Analytisk samtalegruppehttps://jdps.no/arrangementer/analytisk-samtalegruppeAnalytisk samtalegruppeMennesker som strever i sitt samspill med andre kan få hjelp og fungere bedre gjennom analytisk samtaleterapi, forutsatt at en vil jobbe aktivt med egne problemer i gruppen. Målet er en varig positiv selvutvikling. Mennesker som strever i sitt samspill med andre kan få hjelp og fungere bedre gjennom analytisk samtaleterapi, forutsatt at en vil jobbe aktivt med egne problemer i gruppen. Målet er en varig positiv selvutvikling.

    Fant du det du lette etter?
    Tilbakemeldingen vil ikke bli besvart. Ikke send personlig informasjon, for eksempel epost, telefonnummer eller personnummer.