Arrangementer

Møter, kurs og aktiviteter

Kommende arrangementer

Halvdagsseminar: Pakkeforløp psykosehttps://jdps.no/arrangementer/halvdagsseminar-pakkeforlop-psykose-2019-05-08Halvdagsseminar: Pakkeforløp psykose08.05.2019 06:30:00Kurs og kompetanseutvikling for helsepersonellJæren DPSAmfiet
Halvdagsseminar: Ward Atmosphere Scale (WAS)https://jdps.no/arrangementer/halvdagsseminar-ward-atmosphere-scale-was-2019-05-08Halvdagsseminar: Ward Atmosphere Scale (WAS)Halvdagsseminar: Ward Atmosphere Scale (WAS) v/ Svein Friis, professor i psykiatri, Universitetet i Oslo Halvdagsseminar: Ward Atmosphere Scale (WAS) v/ Svein Friis, professor i psykiatri, Universitetet i Oslo 08.05.2019 10:00:00Kurs og kompetanseutvikling for helsepersonellJæren DPSAmfiet

Faste arrangementer

Introduksjonsseminarhttps://jdps.no/arrangementer/introduksjonsseminarIntroduksjonsseminarIntroduksjonsseminaret har til hensikt å presentere poliklinikkens ulike behandlingsformer slik at du selv kan være med å velge hvilke behandlingstilbud som passer for deg.Det arrangeres fire introduksjonsseminar for pasienter som henvises til poliklinikken ved Jæren DPS pr. år.
Angstmestringskurshttps://jdps.no/arrangementer/angstmestringskursAngstmestringskursMålet med kurset er å øke deltakernes mulighet til å mestre angsten slik at den ikke lengre har herredømmet over livet. Målet med kurset er å øke deltakernes mulighet til å mestre angsten slik at den ikke lengre har herredømmet over livet.
Selvhevdelseskurshttps://jdps.no/arrangementer/selvhevdelseskursSelvhevdelseskursMålet er å lære sette grenser for seg selv og i forhold til andre. Målet er å lære sette grenser for seg selv og i forhold til andre.
Analytisk samtalegruppehttps://jdps.no/arrangementer/analytisk-samtalegruppeAnalytisk samtalegruppeMennesker som strever i sitt samspill med andre kan få hjelp og fungere bedre gjennom analytisk samtaleterapi, forutsatt at en vil jobbe aktivt med egne problemer i gruppen. Målet er en varig positiv selvutvikling. Mennesker som strever i sitt samspill med andre kan få hjelp og fungere bedre gjennom analytisk samtaleterapi, forutsatt at en vil jobbe aktivt med egne problemer i gruppen. Målet er en varig positiv selvutvikling.

    Fant du det du lette etter?
    Tilbakemeldingen vil ikke bli besvart. Ikke send personlig informasjon, for eksempel epost, telefonnummer eller personnummer.