Har du lyst å arbeide ved NKS Jæren distriktspsykiatriske senter?

Ledige stillinger

NKS Jæren DPS har et spennende og engasjert fagmiljø med ulike yrkesgrupper som jobber for å gi våre pasienter en best mulig utredning og behandling. Her er det lærings- og utviklingsmuligheter for alle fagmiljø og alle aldersgrupper!

For å søke en stilling må du registrere søknad og CV i rekrutteringssystemet Webcruiter. Eventuelt utlyste stillinger vil vises under. Følg lenken i stillingstittelen for hele utlysningsteksten og søknadsinformasjon.
Ved eventuelle spørsmål, kontakt oss på post@jdps.no eller 51 77 69 00.


 • Lege i spesialisering
  20.07.2021

  Vi har ledig et vikariat for lege i spesialisering i psykiatri i perioden 1.9.2021 - 15.9.22.Institusjonen er godkjent for 3 år i spesialistutdanningen i voksenpsykiatri.Det er for tiden 6-delt forvakt.

 • Vi søker deg som har en positiv innstilling til å behandle mennesker med psykoselidelser
  20.07.2021

  Sengepost Kløver 2 skal øke med flere sykepleiere/vernepleiereHver dag jobber våre dyktige og engasjerte medarbeidere for at våre pasienter skal motta god behandling basert på sykehusets kjerneverdier; Menneskeverd og kunnskap i sentrum. Nå er vi på...

 • Overlege/spesialist i psykiatri
  18.07.2021

  Vi har ledig en fast 100% stilling for overlege/spesialist i psykiatri ved Poliklinikken. Tiltredelse etter nærmere avtale.Poliklinikken består av 13 psykologer (8 spesialister), 5 leger (3 spesialister), 6 psykiatriske sykepleiere, ergoterapeut, pr...

 • Overlege/spesialist i psykiatri
  18.07.2021

  Jæren DPS har ledig fast 100% stilling som overlege. Stillingen er tilknyttet sengepost Kløver 1. Kløver 1 har ansvar for akuttinnleggelser ved senteret hvor kjerneoppgavene er utredning, diagnostikk og korttidsbehandling. Kløver 1 har 12 senge...Fant du det du lette etter?