HELSENORGE
Har du lyst å arbeide ved NKS Jæren distriktspsykiatriske senter?

Ledige stillinger

NKS Jæren DPS har et spennende og engasjert fagmiljø med ulike yrkesgrupper som jobber for å gi våre pasienter en best mulig utredning og behandling. Her er det lærings- og utviklingsmuligheter for alle fagmiljø og alle aldersgrupper!

For å søke en stilling må du registrere søknad og CV i rekrutteringssystemet Webcruiter. Eventuelt utlyste stillinger vil vises under. Følg lenken i stillingstittelen for hele utlysningsteksten og søknadsinformasjon.
Ved eventuelle spørsmål, kontakt oss på post@jdps.no eller 51 77 69 00.


 • Helgestilling natt i akuttpsykiatri
  07.06.2023

  Akuttpost Kløver 1 har en ledig helgestilling på natt:28,17% helgestilling natt hver 3. helgVi søker deg som vil jobbe i akuttpsykiatri sammen med dyktige og engasjerte kolleger med godt humør både i rolige og travle tider.  Jæren DPS yter...

 • Sykepleier/vernepleier
  29.05.2023

  Sengepost med høy kompetanse søker etter sykepleier/vernepleier i vikariat 75% stilling dag/aften med arbeid hver 3. helg. Stillingen er ledig fra d.d. og til 31.12.2023. Kløver 3 er en kompetansepost for affektive lidelser, angst, personlighet...

 • Psykolog 100% fast stilling til Mestringspoliklinikken
  08.05.2023

  Mestringspoliklinikken består av en psykosepoliklinikk og et ACT-team. Stillingen er knyttet til psykosepoliklinikken. Psykosepoliklinikken har et tverrfaglig behandlerteam bestående av psykiater, psykologspesialist, psykiatriske sykepleiere og jobb...Fant du det du lette etter?