Ledige stillinger

Har du lyst å arbeide ved NKS Jæren distriktspsykiatriske senter?

NKS Jæren DPS har et spennende og engasjert fagmiljø med ulike yrkesgrupper som jobber for å gi våre pasienter en best mulig utredning og behandling. Her er det lærings- og utviklingsmuligheter for alle fagmiljø og alle aldersgrupper!

 

For å søke en stilling må du registrere søknad og CV i rekrutteringssystemet Webcruiter. Eventuelt utlyste stillinger vil vises under. Følg lenken i stillingstittelen for hele utlysningsteksten og søknadsinformasjon.
Ved eventuelle spørsmål, kontakt oss på post@jdps.no eller 51 77 69 00.


 • Sykepleier / vernepleier 63,38% natt

  Kløver 1 har ledig en fast 63,38 % stilling natt med arbeid hver tredje helg for sykepleier/vernepleier. Ledig fra d.d.  

 • Sykepleier / vernepleier fast 28,17 % natt

  Kløver 1 har ledig en fast 28,17 % stilling natt med arbeid hver tredje helg for sykepleier/vernepleier. Ledig fra d.d. Kløver 1 har ansvar for akuttinnleggelser ved senteret hvor kjerneoppgavene er utredning, diagnostikk og korttidsbehandling. K1 h...

 • Lege i spesialisering

  Vi har ledig en fast stilling for lege i spesialisering i psykiatri med tiltredelse etter nærmere avtale.  Institusjonen er godkjent for 3 år i spesialistutdanningen i voksenpsykiatri.Det er for tiden 6-delt forvakt.

 • Vikariat sykepleier/vernepleier 50,23% stilling, aften

  Sengepost Kløver 1 har ledig et vikariat som sykepleier/vernepleier i 50,23% stilling, aften. Vikariatet er fra d.d. - medio februar 2020.  Kløver 1 har ansvar for akuttinnleggelser ved senteret hvor kjerneoppgavene er utredning, diagnostikk og kort...


Fant du det du lette etter?
Tilbakemeldingen vil ikke bli besvart. Ikke send personlig informasjon, for eksempel epost, telefonnummer eller personnummer.